Παγκόσμια καινοτομία

Feedback Recovery Cake

Το Feedback Recovery Cake αποτελεί μια ελληνική αποκλειστικότητα σε επίπεδο έρευνας και παραγωγής που δημιουργήθηκε με τη συνεργασία της ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ με τον καθηγητή του τμήματος Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα. Είναι μία μοναδική πηγή πρωτεϊνών, με τις κατάλληλες αναλογίες θρεπτικών συστατικών, που αποτελεί την ιδανική τροφή για τον καταπονημένο οργανισμό!

Kaplanidis Mills Feedback
Kaplanidis Mills Feedback

Αναλογίες που κάνουν τη διαφορά!

Ο συνδυασμός πρωτεΐνης ορού γάλακτος (whey protein) και ενός μίγματος πολυμερισμένων και ελεύθερων σακχάρων σε συγκεκριμένες αναλογίες, κάνει το Feedback την ιδανική τροφή για τον καταπονημένο οργανισμό, καταφέρνοντας να δημιουργήσει στο αίμα τις καλύτερες προϋποθέσεις μεταφοράς των πρωτεϊνών και των σακχάρων μέσα στο κύτταρο, ελέγχοντας ταυτόχρονα το σάκχαρο ώστε να μην μπορεί να γίνει λίπος στο σώμα.

Νέα σειρά Feedback Recovery Mixes!

Με τα νέα Recovery Mixes μπορείτε να έχετε όλα τα οφέλη του Feedback εύκολα και γρήγορα στο σπίτι. Φτιάξτε τις αγαπημένες σας γλυκιές και αλμυρές δημιουργίες, πλούσιες σε πρωτεΐνη και πάντα με τις ιδανικές αναλογίες για την αποκατάσταση του οργανισμού σας!

Kaplanidis Mills Feedback
Kaplanidis Mills Feedback
Kaplanidis Mills Feedback
Kaplanidis Mills Feedback
Kaplanidis Mills Feedback

Σε ποιους απευθύνεται

Η μοναδική σύνθεση του FEEDBACK αποδεικνύεται από πολυετείς μελέτες ότι μπορεί να αποτελέσει έναν αναντικατάστατο σύμμαχο για όποιον ζητάει ένα επιστημονικά ελεγμένο τρόφιμο που θα τον βοηθήσει να αναπληρώσει δυνάμεις.

Έρευνα

Το FEEDBACK είναι αποτέλεσμα πολυετών ερευνών και κλινικών μελετών που πιστοποιούν τις ευεργετικές του ιδιότητες για τον καταπονημένο οργανισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έγραψαν για το Feedback